6 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po wyjęciu z lodówki rozwałkuj ciasto, uformuj w owalny...
fot. Karolina Głogowska

Pyszny mazurek wielkanocny z kajmakiem i orzechami. Mamy sposób na najlepsze kruche ciasto i doskonałą polewę czekoladową

Mazurek kajmakowy z czekoladą. Krok 4

Po wyjęciu z lodówki rozwałkuj ciasto, uformuj w owalny kształt i przełóż delikatnie do wyłożonej papierem formy. Zostaw kawałek ciasta na wałeczek.

Zobacz również

Spławikowe Zawody Memoriał Prezesa Ryszarda Krygera w Margoninie

NOWE
Spławikowe Zawody Memoriał Prezesa Ryszarda Krygera w Margoninie

Muzyczny Zawrót Głowy w Solcu nad Wisłą w pierwszy weekend lipca. Zagra grupa Playboy

NOWE
Muzyczny Zawrót Głowy w Solcu nad Wisłą w pierwszy weekend lipca. Zagra grupa Playboy

Polecamy

Po co zmarłemu znieczulenie? Ekspert tłumaczy, o co chodzi

Po co zmarłemu znieczulenie? Ekspert tłumaczy, o co chodzi

Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje

O TYM SIĘ MÓWI
Jak ukryć masywne uda? Poznaj praktyczne triki i zobacz przykładowe stylizacje

To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu

HIT DNIA
To mój sekret na ciało bez cellulitu i nawilżoną skórę twarzy. Składniki masz w domu