MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Kacper Ruciński bawił widzów w Resursie Obywatelskiej. Byliście na występie? [FOTO]

Kacper Ruciński bawił widzów w Resursie Obywatelskiej. Byliście na występie? [FOTO]

Pogoda pokrzyżowała plany organizatorom. Znana inauguracja Linette i Fręch

Pogoda pokrzyżowała plany organizatorom. Znana inauguracja Linette i Fręch

Polecamy

Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

O TYM SIĘ MÓWI
Masowe zatrucie nad Bałtykiem. Nie żyje 1 osoba. Winna Salmonella

Najlepsza sałatka na zimę. Podaję ją zamiast surówki, znika w mig

Najlepsza sałatka na zimę. Podaję ją zamiast surówki, znika w mig

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty